Nejnovější recenze ze sekce Zvonky na kolo
- Nejlepší cyklistický a koloběžkový zvonek, krásný decentní a přitom dostatečně silný zvuk
Obyčejný zvonek na kolo. Vnouček miluje letadla.
Beruška je sice hezký nápad, nicméně svrchní díly jsou samozřejmě plastové. Při první kolizi se ulomilo tykadlo. Během prvního dne uletěla hlavička i krovky. Zbytečná investice do berušky, stačilo koupit obyčejný zvonek. Kvůli plastové nadstavbě je zvonek i zbytečně velký, dítě může mít problém ho obsluhovat při držení řidítka, že na něj palečkem nedosáhne.
Tomuto zvonku je dobré se vyhnout.
- Vypadá skvěle, poutá pozornost
- Bombový zvuk
- Je trošku větší...být větší ještě o kousek, funguje i jako airbag :)
Parádní houkačka. Už se těším, až ji budu potřebovat.
Je sice větší, ale pojme více vzduchu - tudíž "fufá" hlasitěji a déle :D
Za tu cenu super nákup, jsem spokojen!
ok
- Nádherná kresba, provedení kvalitní, pěkný a hl. funkční
- Zvoní moc hezky - téměř meditačně, skoro mi je líto ho použít "jen" jako zvukovou výstrahu - dala by se s ním dělat muzikoterapie, tak hezký má zvuk.
- Velký, silný, propracovaný bicí mechanismus, krásný design
- Je pro maminku, udělal jí radost - značkový, kvalitní, robustní - snad i tak vydrží!
- V ceně výprodeje (pod 50 Kč) Skvělé!
- Je krapet opravdu velký :) Až až...
- Páčka nemá optimální tvar, ale blíží se mu
Moc pěkný zvonek, funkční, praktický a navíc krásný - doporučuji! Hl. ženy budou spokojeně zvonit :)
Byl to vánočnídarek (, dospělácký)a měl velikánský úspěch.!!!!??
Plní funkci, super design.
- design
dobrá kvalita
dobrá kvalita a dobrá cena
zvoni dost vysokym tonem a mohl by byt hlasitejsi...
- Pěkný design a zvuk, cena
- Nedomyšlená montáž
Zvonek je hezký, na řidítkách nenápadný, má fajn silný zvuk.
Problematická je ale montáž. Je to rozvírací objímka na řidítka, jištěná šroubkem a matkou, která je jen volně ložená v prohlubni. Při montáži mi matka několikrát vypadla a při pokusu ji plochým předmětem přidržet odpadlo ozvučné těleso, které je uchycené na pružinkách. Jednu z pružinek a matku jsem už nenašel ani po půlhodině. Chce to buďto extrémní zručnost a malé prsty, nebo sundat z řidítka gripy, brzdu a páčky přehazovačky. Ostatně dodávaná redukce jinou montáž prakticky neumožňuje.
- vďaka gumeným podložkám drží ako pribitý
- vďaka spôsobu uchytenia sa dá použiť na rôzne priemery riadítok
- v prípade potreby sa dá odmontovať (aj keď z fotky by sa mohlo zdať že nie)
- pekný zvuk
Zvonček mám bližšie ku stredu riadítok kde sú širšie, preto sú na poslednom zúbku objímky. Keby som mal riadítka len o veľmi málo širšie, zvonček by som tam už nedal. Preto odporúčam kúpiť v kamennom obchode s vyskúšaním na bicykli.
- Funkční zvonek za dobrou cenu.
Barva, vzhled
- spíše pro děti
- veliké, vyměnila jsem
- .
- .
- pěkná hračička
- plastová nástavba na zvonku není na pevno, docela se to otáčí
Krásný motiv na zvonku
Zobrazuji 381 - 400 ze 442 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...23 Další »